IEDEREEN IS EEN BEETJE ANDERS

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een natuurlijke kans kan creëren in de samenleving. Wij zetten ons daarom in om een fijne werkplek te bieden aan mensen met een bijzondere hulpvraag. Anders denken en doen dan de standaard maakt ons als mens uniek. Zoals jij is er maar één en daar mag je trots op zijn!

MEEKIJKEN VANAF DE ZIJLIJN

Onze Smaakmakers zijn meester in wat zij doen. Onder professionele begeleiding werken zij verder aan het vergroten van verschillende vaardigheden en technieken. Met het baklokaal, de winkel en de lunchroom bieden wij de mogelijkheid voor een leerzame maar bovenal leuke dagbesteding.

samenwerken met gelijk gestemde

Positieve impact voor de samenleving: daar draait het bij Anders van Smaak om. Samen met gelijkgestemde ondernemers zetten wij ons in om de wereld een stukje mooier te maken.

persoonlijke aandacht voor bestellingen

Of het nu gaat om het bakken van een taart, het uitserveren van een koffie of het verkopen van producten uit de winkel: onze Smaakmakers hebben persoonlijke aandacht voor jou.

Eigen bezorgservice

.. voor zowel zakelijke als privé bestellingen.

Onze Smaakmakers bezorgen de bestelling in Bergeijk en Valkenswaard zelf op de fiets. Voor langere routes bezorgen wij in ‘Busje Smaakmakers’.

Reviews

Anders van Smaak
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
hermien sijkenshermien sijkens
18:49 12 Jun 22
Mooie zaak, fijne bediening en heerlijk eten.
Theo VoetsTheo Voets
07:15 10 May 22
Wat een mooie plek!
Maikel TimmermanMaikel Timmerman
15:11 01 May 22
Leuk dat deze lunchroom is gekomen in Bergeijk. Het ziet er goed uit en de inzet is groot.
js_loader